Voor wie

Wie kunnen een beroep doen op onze BOA’s?

De RTG werkt samen met gemeenten en overheden binnen Nederland. De laatste jaren wordt in de verschillende gemeenten in Nederland steeds meer toezicht verricht door BOA’s. De werkzaamheden die zij uitvoeren bestaan uit algemeen toezicht en handhaving in het publieke domein en de openbare orde, maar ook uit het controleren van kaartjes en toegangsbewijzen in het openbaar vervoer. BOA’s van de RTG zijn dus ook zeer geschikt om in te zetten voor vervoersbedrijven.

De RTG beschikt over ruim voldoende opgeleide en ervaren medewerkers, maar heeft ook de mogelijkheid om samen met gemeenten of overheden een voorstel op maat te realiseren. Hierbij kunt u denken aan het opleiden en gericht inzetten van BOA’s naar de wensen van de gemeente of overheidsinstantie, uiteraard binnen de gestelde kaders en wetten van de akte van opsporingsbevoegdheid.

Onze BOA’s kunnen 7 dagen per week, 24 uur per dag ingezet worden, 365 dagen per jaar. Bij ziekte of afwezigheid van één van onze BOA’s zal gezorgd worden voor vervanging, zo hoeft u zich als opdrachtgever geen zorgen te maken over de veiligheid in uw te bewerken gebied of vervoer.