Diensten RTG

Diensten van de RTG ontzorgen u als opdrachtgever

Diensten van de RTG worden op verschillende wijzen aangeboden.

Het voordeel van externe inhuur is, dat u als opdrachtgever geen (extra) personeel in dienst hoeft te nemen. Daarnaast zijn wij uw waarborging voor het continueren van uw dienstverlening, 24 uur per dag / 7 dagen per week. De RTG is specialist op het gebied van toezicht en handhaving in openbare en private ruimten.

Een andere optie is dat medewerkers van onze opdrachtgevers bij ons in dienst treden. Uiteraard blijven onze opdrachtgever de regie houden.

Wij verzorgen onze eigen werving en selectie en leiden onze medewerkers intern op, op ons eigen opleidingsinstituut.

Rapportages

In overleg met u wordt vastgesteld welke rapportages u wilt ontvangen. Desgewenst kunnen wij dagelijks rapporteren. Rapportages zijn voor de RTG een belangrijk aspect in de communicatie naar de opdrachtgever. Wij proberen uw wensen en behoeften zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de mogelijkheden die wij kunnen bieden, in de meeste gevallen vormt dit geen enkel probleem. De werkwijze van de RTG is door een geselecteerd aantal gemeenten reeds omarmt en wordt zeer gewaardeerd. De vooraf opgestelde protocollen en afspraken maken de diensten van de RTG voor de opdrachtgever transparant en helder, we mogen dus wel spreken van een beproefd concept.

Tarieven

Wij hanteren voor zowel toezichthouders als BOA’s transparante, vaste tarieven. Uiteraard zijn wij bereid om in een vrijblijvend gesprek de diensten van de RTG eens nader met u te bespreken. Wij zijn van mening dat een juiste afstemming van specifieke diensten als deze, het beste besproken kunnen worden in een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie, kunt u dan ook contact op nemen met ons.